LEDENLOGIN key

26 oktober 2023
vanaf 09:30

Universiteitsplein 1, Campus drie eiken, gebouw O - Antwerpen

Deze activiteit werd ingevuld door
HAK Dijle en Netevallei


Terug naar het overzicht

Symposium Infectiepreventie en Antibioticabeleid
organisatie HOST provincie Antwerpen


Let op! Deze activiteit is reeds afgelopen.

 

Beste, 

Het is met groot genoegen dat wij jou willen uitnodigen voor ons Symposium Infectiepreventie en Antibioticabeleid, georganiseerd door de Hospital Outbreak Support Teams (HOST) van provincie Antwerpen. Dit evenement zal plaatsvinden op 26 oktober 2023 op Campus Drie Eiken in gebouw O. 

Het symposium biedt een inspirerende en informatieve dag vol lezingen en workshops, gericht op het delen van kennis en best practices op het gebied van wondzorg, antibioticatherapie in thuissetting, alternatieve kennisoverdracht, handhygiëne, antibioticarichtlijnen, ... 

Gedurende deze dag zullen gerenommeerde sprekers uit verschillende vakgebieden lezingen geven en workshops leiden om waardevolle inzichten en praktische informatie te delen. Dit symposium biedt een uitstekende gelegenheid om te leren van experts en om in contact te komen met professionals uit woonzorgcentra, ziekenhuizen en de eerstelijnszorg. 

We zijn ervan overtuigd dat jouw aanwezigheid en bijdrage aan dit symposium ontzettend waardevol zullen zijn. Daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan deze inspirerende dag.

In de bijlage vind je de officiële uitnodiging, waarin je gedetailleerde informatie kan vinden over het programma en de inschrijvingsprocedure. Inschrijven kan via de link die vermeld staat op de uitnodiging of het scannen van de QR-code.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan.  

Wij hopen van harte dat je aanwezig kan zijn op ons symposium en samen met ons kan genieten van een dag vol kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. 

Met vriendelijke groet, 

Chiara Aerts, coördinator HOST-BRIANT

 

Mede namens:

 

Erwin Ho, arts-coördinator HOST BRIANT, erwin.ho@azjanportaels.be
Marie De Rijdt, master verpleegkundige HOST-BRIANT, marie.de.rijdt@heilighartlier.be

Eline Boey, clinical pharmacist HOST-BRIANT, eline.boey@imelda.be

 

 

Volg ons vanaf nu op Social Media

Met dank aan onze sponsors